CinemaBlog: Cinemajestic's Filmtips

Elke week draaien er nieuwe films in de bioscoop. Bij elkaar zijn dat zoveel films dat we snappen dat jij als bezoeker soms wat houvast en hulp nodig: Wat zijn die nieuwe films? Waar gaan ze over? Wat zijn de aanraders? Bij Cinemajestic helpen we je graag op weg. Daarom geven wij je hier regelmatig filmtips. Tips afkomstig van ons eigen team!

 

 

 

Filmtip: Avatar: The Way of Water

Naam: Nikki Denekamp, allround medewerker

 

"Na het fantastische eerste deel, volgt nu na veertien jaar eindelijk het langverwachte vervolg van het geweldige verhaal dat Avatar heet. Ga weer mee op avontuur met Jake en Neytiri en beleef opnieuw de wondere wereld van Pandora. Deze onweerstaanbare sciencefictionfilm is geschikt voor jong en oud. Vanaf 14 december in onze bioscoop te zien. Tot dan!"

 

Filmtip: Strange World

Naam: Cynthia, medewerker

 

"Wat heerlijk: een nieuw avontuur van de makers van Encanto. Eindelijk weer een nieuwe film uit de animatiestudio van Disney. Van het begin tot het einde: kleurrijk, grappig, spannend én innemend. Dé kinderfilm van het najaar waar ook ouders dankzij de humor echt weer heel veel plezier aan gaan beleven! Een echte aanrader, als je het mij vraagt. Zet maar in de agenda: vanaf 23 november te zien in onze bioscoop!"

 

Filmtip: Black Panther: Wakanda Forever

Naam: Daan, medewerker

 

"Black Panther: Wakanda Forever is het langverwachte vervolg op de filmhit uit 2018. De film waar toen zoveel actie op hoog niveau in zat dat ik echt enorm uitkijk naar dit tweede deel. En ik hoop u ook! Vanaf 9 november in onze bioscoop!"