CinemaBlog: Cinemajestic's Filmtips

Elke week draaien er nieuwe films in de bioscoop. Bij elkaar zijn dat zoveel films dat we snappen dat jij als bezoeker soms wat houvast en hulp nodig: Wat zijn die nieuwe films? Waar gaan ze over? En, welke raden jullie aan? Bij Cinemajectic helpen we je graag op weg. Daarom geven wij je vanaf nu regelmatig filmtips. Tips afkomstig van ons eigen team!

Filmtips: Minions: The Rise of Gru

Naam: Cynthia Marrras, directeur

"Vaak hebben we geen plek in de programmering voor de Engels gesproken versie van animatiefilms. Maar voor deze nieuwe Minions-film maken we met plezier een uitzondering (check onze filmagenda!). In dit deel gaan terug in de tijd en zien we hoe Gru een superschurk werd. De humor van de Minions en het verhaal maken dit echt een supertip."

 

Filmtip: Top Gun: Maverick

Naam: Jesse Janssen, servicemedewerker

"De film is nu nog te zien bij Majestic. Zorg ervoor dat je 'm niet mist! Tom Cruise, straaljagers en goede muziek. Moet ik nog meer zeggen? Oh ja, verpletterende actie en geweldig geluid. Het is echt alsof je zelf in de cockpit zit!"

 

Filmtip: Bullet Train

Naam: Peter, eerste medewerker

"Bullet Train is de nieuwe actiefilm van David Leitch, de man die eerder Atomic Blonde en Deadpool 2 maakte. Maar Bullet Train is vooral de nieuwe film van Brad Pitt. De trailer zit bomvol actie en humor. Dat belooft echt wat! Een film die je gewoon moet zien! Vanaf begin augustus draaien we 'm bij Cinemajestic."

 

Filmtip: Black Adam

Naam: Rachel Stoelers, medewerker

"Ik kijk er al een hele tijd naar uit: Dwayne 'The Rock' Johnson als nieuwe superheld van DC Comics. Deze te gekke superheld mag je niet missen, vind ik. Samen met superhelden als Cyclone en Hawkman vormt hij de Justice Society of America. In oktober in Cinemajestic!"