CinemaBlog: Zomervakantie bij Cinemajestic

De schoolpleinen zijn leeg, de kantoorpanden nog maar half bezet en plots lukt het om een zitplaats in de trein te vinden. De Zomervakantie is traditiegetrouw een heerlijke periode waarin we ons collectief ontspannen. De één pakt het vliegtuig naar een ver land, de ander stapt in de auto naar Italië en weer een ander blijft lekker dichtbij huis. Voor de laatste groep heeft Cinemajestic weer een heerlijk en gevarieerd aanbod voor het hele gezin. 

De bioscoop is met stip op één het ‘coolste’ uitje. Je vind er altijd koude drankjes, ijsjes en gekoelde zalen. In Nederland weet je nooit wat voor zomer het gaat worden, maar mocht het een sidderende zomerdag worden: bij Cinemajestic zit je er koel en comfortabel bij. Voorafgaand aan de film is het goed toeven op ons eigen terras. Terwijl je kids spelen rondom de bioscoop geniet je zelf van een verkoelend drankje. Niks smaakt toch lekkerder dan een goed getapt speciaalbiertje? 

 

Waar het op TV en in de kranten komkommertijd is, knallen de nieuwe films bij Cinemajestic van het doek. Niks herhalingen of oud-nieuws, je ziet de beste titels bij ons in Zutphen. Overdag zijn het ‘Lightyear’, ‘Minions: Hoe Gru een Superschurk Werd’, ‘De Allergrootste Slijmfilm’ en ‘Silverstar’ waar het om te doen is. ‘S avonds nemen ‘Thor: Love and Thunder’, ‘Elvis’, ‘Bon Bini Holland 3’ en ‘Zwanger & Co’ het stokje over. Wekelijks voegen we daar nieuwe films aan toe. 

 

André Rieu

Deze zomer is ook André Rieu weer terug in zijn geboorteplaats Maastricht voor een gloednieuw zomerconcert. Op 27 & 28 augustus kun je dit concert bij Cinemajestic aanschouwen. Uiteraard in uitstekend beeld & geluid. Tickets voor dit feestelijke evenement zijn te koop via de website van Cinemajestic. 

 

Zomerse drankjes

Er is niets mis met een heerlijk koude Coca Cola of een koud pilsje. Toch willen we je uitdagen om eens een heerlijke speciaalbiertje van de tap te proberen. Ook hebben we heerlijke wijnen waar je een avond in de bioscoop goed mee doorkomt. Vraag de barman eens om een suggestie en laat je verrassen. 

 

Geniet van de heerlijke zomer, het is zo weer voorbij.