CinemaBlog: Eindelijk weer een fijne filmavond

‘Yes we mogen weer’. Dat was dinsdagavond mijn eerste reactie toen premier Rutte en minister Kuipers de sterke geruchten over nieuwe versoepelingen bevestigden. Hoewel we liever één of twee uur langer open hadden gewild, zijn we al superblij dat we tot 22.00 films mogen vertonen.

 

Extra vroeg
Dat ook veel filmliefhebbers met smart op dit moment hebben gewacht, blijkt uit het feit dat we in korte tijd online al honderden reserveringen hebben zien binnenkomen. De deadline van 22.00 uur betekent wel dat we in onze vier zalen extra vroeg met de voorstellingen moeten beginnen. Logisch als je bedenkt dat Matrix Ressurections bijna twee uur en drie kwartier duurt en de nieuwe Spider-Man: No Way Home doet hier met een speelduur van bijna tweeënhalf uur niet veel voor onder. 

 

De twee andere topfilms die vanavond (woensdag) draaien zijn West Side Story en The King’s Man. Mijn medewerkers en ik hebben er ontzettend veel zin in jullie weer te mogen verwelkomen en in de watten te leggen in onze servicebioscoop. Zodra je op je stoel hebt plaatsgenomen, kun je op de bekende knop drukken en dan komen wij zo snel mogelijk je bestelde drankje en/of hapje opnemen. Hoe leuk is dat! 

 

Medewerkers
Het is wel te hopen dat we nu ook definitief open kunnen blijven. Elke keer dat we opnieuw moeten opstarten, vergt veel voorbereidingstijd en veel energie. Bovendien beschikken we momenteel over aanzienlijk minder medewerkers dan voorheen. Dit betekent dat al het werk door minder schouders gedragen moet worden. Niettemin gaan we er alles aan doen om je - zoals je dat van ons gewend bent - een heerlijk bioscoopuitje te laten beleven.

 

De komende maand komen er diverse fijne films uit, die je bij ons kunt komen bekijken. Wat te denken van de romantische films Marry Me (met Jennifer Lopez) en Ik Wist Het, mysterythriller Death on the Nile en de puberale ongein van Jackass Forever. Dus reserveer online of bestel je kaartje(s) aan onze kassa van Cinemajestic Zutphen en geniet van topfilms op het grote doek. Oh en vergeet niet je coronatoegangsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

 

Hartelijke groet,

Cynthia Marras
Directeur van servicebioscoop Cinemajestic Zutphen