CinemaBlog: Cinemajestic brengt Amerikaans fenomeen naar Zutphen

Al generaties lang bezoeken Amerikanen de ‘drive-in’ bioscoop. In deze openluchtbioscoop nemen bezoekers geen plaats op de typische rode pluche stoelen, maar blijven ze gewoon in hun eigen auto zitten. Je parkeert je auto, zet je autoradio op de juiste FM-frequentie en vervolgens doe je nog even het autoraam open voor verse popcorn. Cinemajestic brengt dit typische Amerikaanse concept voor drie avonden naar Zutphen.

Speciaal voor de inwoners van Zutphen en omstreken organiseert de Zutphense servicebioscoop ‘Cinemajestic’ op 30 september, 1 en 2 oktober een openluchtfilm op het parkeerterrein van voetbalvereniging AZC.

 

Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van een spectaculaire film. Geluid ontvangen de aanwezigen via hun autoradio (FM). Cinemajestic verkoopt snackboxen om het bezoek aan de ‘drive-in’ bioscoop extra geslaagd te maken. Voor dit evenement zal er op het parkeerterrein een speciaal bioscoopscherm worden geplaatst. De film zal geprojecteerd worden met een projector die vergelijkbaar is aan projectoren van een reguliere bioscoopzaal. Zo kun je ook buiten van de beste kwaliteit genieten. De film start zodra het donker is. 

 

Programma:

  • 30-09 om 20:00 uur - Bohemian Rhapsody
  • 01-10 om 20:00 uur - The Courier
  • 02-10 om 20:00 uur - Fast & Furious 9 

 

Zo werkt het:

 

 

De drive-in bioscoop is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zutphen, Pro-Vision, Hanzehal, AZC & Hanzehof.