CinemaBlog: Alles wat je tijdens een avondje uit, perfect gecombineerd.

Het is soms een lastige keuze wat je op je zaterdagavond gaat doen. Met je vrienden naar een heerlijk speciaal biercafé, gezellig met de familie naar de film of uitgebreid dineren in een heerlijk restaurant. ‘Beer infused’ combineert nu het beste van alle werelden en laat je genieten van een heerlijke avond vol met eten, drinken, film en andere activiteiten. 

Cinefood is een nieuwe concept wat is ontwikkeld door Comencis, Catering Zutphen en Cinemajestic. Een belangrijke partner voor de ‘Beer infused’ editie is Brouwerij het Anker.

 

Speciaalbier is een grote trend
Uit het ‘Nationaal Bieronderzoek’ in 2019 is gebleken dat vier op de vijf bierdrinkers wel eens een lekker glas speciaalbier drinkt. Een gewoon ‘pilsje’ is natuurlijk allang niet spannend meer, we proeven graag lokale bieren van brouwerijen en kiezen graag voor dat extra ‘verwenmoment’.  Brouwerij Het Anker uit het Belgische Mechelen brouwt al 5 generaties lang de meest uiteenlopende speciaal bieren.

 

De combinatie
Tijdens deze speciale avond genieten de bezoekers van een heerlijk 5-gangen fingerfood diner.  Dit diner zal worden geserveerd door ‘Catering Zutphen’. Uiteraard passen de gerechten perfect in het concept van de avond. De laatste bijzondere combinatie hebben we nu nog niet besproken. De laatste twee gangen worden namelijk heerlijk tijdens een verrassingsfilm in de zaal geserveerd. Je kunt Cinemajestic vertrouwen op het uitzoeken van een perfect aansluitende film bij de avond.

 

Programma & extra’s
Het programma voor deze avond is bomvol:

 

18:00 uur                  Inloop
18.45 uur                  Eerste gang
19.00 uur                  Interactieve Pubquiz
19.30 uur                  Tweede gang
19.45 uur                  Bierproeverij van ’t Anker
20.15 uur                  Derde gang
20.30 uur                  Diner wordt uitgeserveerd in de filmzaal
21:00 uur                  Start verrassingsfilm
21.30 uur                  Vierde gang
22.00 uur                  Vijfde gang
22.30 uur                  Borrel

 

Heerlijk, in ieder geval zaterdag 17 oktober hoef jij je niet af te vragen wat je gaat doen. Behalve als je te laat bent met het kopen van tickets. Vanwege de corona maatregelen zijn er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar voor deze bijzondere avond. Kaartjes koop je op een speciaal voor dit concept in het leven geroepen website: www.cinefood.nl