Nog steeds geen bioscoop

De vorige blog kopten we met ‘Eventjes niet naar de bioscoop’. Helaas werd dat eventjes een best flinke periode, nog steeds wachten we af wanneer we van de overheid groen licht krijgen. Ondanks alle initiatieven waar we mee zijn gekomen begrijpen we als geen ander dat je de bioscoop mist. We gaan je eventjes bijpraten. 

 

Wanneer je dag in dag uit veel bezoekers mag ontvangen (gelukkig maar), kom je maar beperkt toe aan grote onderhoudsklussen. Nu de bioscoop noodgedwongen gesloten is gebruiken wij de tijd om -  in kleine groepjes - de bioscoop weer helemaal spik en span te maken. Zo is het tapijt grondig gereinigd, hebben de zalen, bar en keuken een stevige schoonmaakbeurt gehad en worden er nog veel meer klusjes opgepakt waar eerder weinig tijd voor was. 

 

In de tussentijd volgen we het nieuws op de voet. We volgen de instructies op van de overheid en hebben hard gewerkt aan een plan waarmee we binnen de 1,5 meter samenleving de bioscoop weer zouden kunnen openen. Van een routeaanduiding tot vooraf een pakketje voor tijdens de film bestellen. Van touch-free desinfecterende handfoam dispensers tot een afhaalloket voor je snacks. Het verspreiden van de voorstellingen, blokkeren van stoelen in de zaal en de voorkeur aan online ticket verkoop. Ook extra schoonmaakrondes behoort tot het nieuwe plan. 

 

Maar wat als we onze deuren weer mogen openen, en weer films mogen vertonen. Wat ga je dan bij Cinemajestic zien? We houden goed contact met filmdistributeurs (Universal, Warner Bros enz.) We hopen ook dan met een goed aanbod te kunnen komen. Films die bijvoorbeeld succesvol draaiden op het moment dat de bioscoop sloot, classics en natuurlijk nieuwe films. 

 

Wat er dit jaar naar verwachting (veel zal mogelijk nog wijzigen) nog wel uitkomt zetten we hier (globaal) op een rijtje:

 

Juni: Rundfunk, The Secret en De Wraak van de Ninja

Juli: Big Trip 3D, Tenet, Pinocchio, Mulan en Lassie

Augustus: Wonder Woman 1984, The Hitman’s Bodyguard 2 en Empty Man.

September: A Quiet Place Part 2, Misfit 3, The King’s Man, Candyman

Oktober: Bigfoot Family, Trolls Worldtour, Monster Hunter

November: Black Widow, Buurman & Buurman, No Time to Die, Godzilla v.s. Kong, Soul.

December: Mees Kees, Soof 3, Dune, Top Gun Maverick, West Side Story, Free Guy

 

In de tussentijd kun je de Facebook pagina van Cinemajestic in de gaten houden voor nieuws, acties, leuke doe-dingen, filmpjes, challenges en trailers. 

 

Hopelijk tot snel, we missen je!