· 

Eventjes niet naar de bioscoop

Even wat tijd voor jezelf, geen afleiding. Dat is waar je normaal gesproken Cinemajestic voor bezoekt.
 Maar plotseling is het leven op zich een film geworden. Een film waar we allemaal een rol in spelen, een film die niet wordt afgespeeld op het grote doek, maar recht voor je ogen. Nu alles ineens zo anders is in de wereld, zitten we noodgedwongen thuis en zit een bezoek aan de bioscoop er voorlopig niet meer in. 

Het coronavirus maakt dat we je de komende tijd geen magisch avondje uit kunnen bieden, geen verse popcorn aan je stoel kunnen bezorgen en dat je geen bombastisch geluid uit ons high-tech geluidssysteem hoort knallen. De impact van het virus is enorm. 

 

Het virus zet ook druk op de planning van je favoriete film. Zo is het inmiddels geen doen meer om alle verschuivingen bij te houden. 
Waar het begon met de nieuwste James Bond film ‘No Time To Die’ is inmiddels de complete agenda leeggeveegd. De kans is zelfs groot dat alle filmdistributeurs met compleet nieuwe kalenders zullen komen, hierbij zal gekeken worden welke films het beste aansluiten op de fase na de Coronacrisis. 

 

Het raakt ons als bioscoop, onze medewerkers en natuurlijk jou als bezoeker. Direct nadat we je hadden ingelicht over het sluiten van de bioscoop en het afhandelen van de tickets die al gekocht waren kwamen er vanuit verschillende hoeken gelijk initiatieven. Zo is een deel van het team gestart met een grote voorjaarsschoonmaak en zullen we binnenkort starten met een online filmquiz waar iedereen, veilig en op afstand, aan mee kan doen. 

 

Straks, als we met elkaar het leven weer oppakken en onze deuren weer voor je openen, kun je weer op ons rekenen. Wij zorgen straks weer dat een avondje uit met je vrienden, je eerste date, of die perfecte zondagmiddag met het hele gezin weer onvergetelijk bij ons zal zijn. Precies zoals je dat bij ons gewend bent, beloofd! 

 

Voor nu hopen we dat je ons niet uit het oog verliest, we blijven altijd in de buurt op Facebook, Instagram en de Cinemajestic blog. 
We wensen je veel gezondheid, hou elkaar in het oog. 

 

Tot snel bij Cinemajestic.