CinemaBlog: Coronavirus

Het is de nachtmerrie van iedere James Bond fan, nog zeven extra maanden wachten om naar de bioscoop te kunnen voor het nieuwste deel. Toch werd deze nachtmerrie werkelijkheid toen MGM samen met Universal besloot om de wereldwijde release van april naar november dit jaar te verplaatsen. De nieuwe première datum voor 'No Time To Die' is nu 12 november 2020. Maar dat Coronavirus, hoe gaan we daar als bioscoop mee om? 

Vanuit ons is er geen reden tot paniek. Wel hebben we het hele team op de hoogte gebracht van een aantal voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn en tegelijkertijd makkelijk te hanteren zijn. Voornamelijk persoonlijke hygiëne is belangrijk wanneer je met gasten en etenswaren werkt. Iets waar we standaard al veel aandacht aan geven, maar nu nog een stapje mee. Ook zullen we het gesprek aangaan met collega's die terugkomen van vakantie of van plan zijn om op reis te gaan. 

 

Kaartjes scheuren
Een vast moment waarin we veel in contact zijn met de gast. Een mooi moment om onze bezoekers een fijne voorstelling te wensen. Dit moment hebben we extra onder de loep genomen en besloten dat we dit blijven doen. Voorafgaand zal de collega die uw kaartje scheurt gebruik maken van antimicrobiële gel voor op de handen en na het scheuren dit ook weer gebruiken. 

 

Laten we een bioscoopbezoek zo veilig en aangenomen mogelijk houden. 

 

Tot snel bij Cinemajestic.