CinemaBlog: Voorleesontbijt groot succes in de bios.

Vanochtend (zondag 26 januari 2020) vond het eerste Voorleesontbijt plaats bij Cinemajestic. Kinderen konden samen met hun ouders luisteren naar het verhaal van de Moppereend, spelletjes spelen en genieten van een lekkere croissant met een sapje. Het verhaal van de Moppereend, dat is uitgeroepen tot het Prentenboek van 2020 werd ook in Zutphen zeer goed ontvangen. 

 

 

Wie denkt dat de bioscoop alleen films vertoond onder het genot van een bak popcorn heeft het anno 2020 mis. Ook in 2020 bediend de bioscoop een grote doelgroep met unieke uitjes. De (gratis) voorleesochtend was daar onderdeel van. Ook binnenkort zal de bioscoop zijn deuren openen voor een bijzondere gebeurtenis, namelijk het 'Cinemajestic podium' waar de avonturen van ''Gonnie & Gijsje'' en ''Dikkie Dik'' live worden vertolkt door een acteur. 

Wie toch puur een filmpje wil komen pakken komt uiteraard ook aan zijn trekken bij Cinemajestic, de komende weken staat de filmprogrammering weer bomvol nieuwe films. Hoe die filmprogrammering eigenlijk tot stand komt lees je in de volgende blog!