CinemaBlog: Review Lion King

De klassieker ‘The Lion King’ heeft een live action remake gehad. Deze prachtige film zal je net als het origineel aan het huilen en lachen brengen. Deze keer lijkt het net alsof je de avonturen van Simba met hem beleeft. De film zal je perspectief op kinderlijke sprookjes voor eens en voor altijd veranderen. 

De Cinemajestic FilmFreaks vonden 'The Lion King'  een ontzettende komische, spannende en voornamelijk ontroerende film. Het is een film voor alle leeftijden, jong en oud zal hier mateloos van genieten.

 

Deze remake lijkt vaak minder interessant omdat mensen bang zijn dat het mooie sprookje zijn ‘magic touch’ verliest; dit is absoluut niet het geval. Doordat deze film zo ontzettend realistisch is gemaakt wordt je twee uur lang helemaal meegetrokken in het verhaal en vliegt de tijd je zo voorbij. Een totaal nieuw en verfrissend opzicht op een bijzonder verhaal, een bijzonder sprookje. De conclusie van de Cinemajestic FilmFreaks: Bijzonder, spannend, ontroerend, lachwekkend, indrukwekkend en simpel gezegd; onvergetelijk.

 

The Lion King is zowel in het Nederlands als Engels te zien bij Cinemajestic. Je kunt ook nog kiezen voor 2D of 3D.