CinemaBlog: Andre Rieu te zien bij Cinemajestic

Shall we dance, de voetjes van de vloer met Andre Rieu bij Cinemajestic. Andre Rieu is inmiddels wereldberoemd met zijn vioolspel en samen met het Johan Strauss orkest en vele andere gasten, verschijnt hij nu ook op het witte doek. Andre Rieu heeft natuurlijk al menig show over de hele wereld gespeeld en voegt daar nu een nieuwe dimensie aan toe.

 

Op 27 en 28 juli kunt ook u genieten van een spectaculaire, muzikale show vanuit uw comfortabele stoel bij Cinemajestic. Het belooft een magische show te worden, die we kennen van Andre, zoals op het Vrijthof in Maastricht met de meest prachtige decors. Andre Rieu die op zijn Stradivarius uit 1667 de mooiste klassieke stukken speelt, samen met het Johan Strauss orkest, ontvangt speciale gasten en maakt er een feest van. Natuurlijk komt er meer aanbod dan alleen de bekende klassieke stukken, de show belooft een waar dansfeest te worden, zoals de titel ‘Shall we dance’ al doet vermoeden.

 

Kunt u de voetjes op de vloer houden bij de opzwepende klanken van de wel bekende walsen, zoals ‘Gold und Silber’ van Frans Lehar? Natuurlijk worden de diverse genres die gespeeld worden in het wel bekende jasje gestoken waar de shows van Andre Rieu om bekend staan.

 

Ook krijgen we een kijkje achter de schermen en geeft Andre een interview.

 

De kans om te genieten van deze magische show, onder het genot van een hapje en een drankje vanuit uw comfortabele stoel. Reserveer nu via onze site uw plaatsen en kom genieten. Ook bij warm weer geniet u in onze airco gekoelde bioscoopzaal.