· 

CinemaBlog: Singel 39 zomerkriebels

De zomer is daar, tijdens het fietsen voel ik een warme bries door mijn haren gaan. Alle dames en heren zijn ook weer heerlijk zomers gekleed. Wat een warme temperatuur kan doen met de gemoedstoestand van de mens is heerlijk. Het zonnetje schijnt buiten maar ook weer binnen. Het wordt weer tijd om de stad in te gaan en op een terrasje heerlijk te genieten van een wijntje. Op het terras lees ik op mijn gemak de zomertrends van 2019 door, waarbij zaken als ‘Shared Food’, Non alcoholische drankjes en de beleving als stip op nummer 1 staan voor deze zomer. 

Tja. waarom zou je maar één gerecht proeven als je uit eten gaat? Zo veel mogelijk verschillende dingen proberen is veel avontuurlijker. Bestel allemaal iets anders en deel dit lekker met elkaar. Hoe meer zintuigen tijdens het eten worden geprikkeld, hoe leuker de ervaring. Deel ook bij de bioscoop een portie warme snacks of een bakje chips met kruidendip.

 

Gezonder en bewuster eten en drinken is een trend die niet meer gemist kan worden. De  zoektocht naar geweldige drankjes zonder alcohol is weer helemaal in. Met een bite of een bittertje, maar de volgende dag geen kater. Denk bijvoorbeeld aan een Ginger Ale of een Moijto Virgin cocktail.

 

In 2019 staat een fijne beleving met veel gezelligheid centraal. De gast wil graag goed en vriendelijk bediend worden. Daarom zet Cinemajestic ook dit jaar een gastvriendelijkheidstraining in om onze medewerkers te wijzen op aandacht voor de gasten en focus op kwaliteit en een positieve gastbeleving.

 

Met het zomerse gevoel in de bol, komt er in de bioscoop ook weer een heerlijk zomerse Nederlandse film met Lies Visschedijk in de hoofdrol uit, Singel 39. Aangezien het in de avonduren toch weer snel afkoelt, wordt het tijd om dan toch de warmte binnen op te zoeken. 

 

Bezoek vanaf 9 mei deze romantische komedie Singel 39 en kijk mee met Mo (Lies Visschedijk).

 

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

 

Zie jullie snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0